Radošo darbu izstāde “Rudens brīnumi!”

Radošo darbu izstāde “Rudens brīnumi!”

Sadarbībā ar mūsu iestādes izglītojamo ģimenēm tapa pirmā šī mācību gada izglītojamo radošo darbu izstāde “Rudens brīnumi!”

Kuru var apskatīt no 23.09.2024. līdz 04.10.2024.

Grupas “Bitīte” radošie darbi

 

 

 

Grupas “Cālēni” radošie darbi

Saulainajā septembra nogalē grupas “Cālēni” bērni kopā ar vecākiem piedalās rudens velšu izstādē “Rudens brīnumi!”.
Tik tiešām brīnumu ir daudz: gan izaugušas dzeltenas cidonijas, gan sārti āboli, gan dažādi kabači, kartupeļi un ķirbji! Kā nu bez rudens košajiem ziediem? Arī tie ir pārstāvēti ģimeņu veidotajās kompozīcijās.
Paldies dalībniekiem!

 

 

Grupas “Saulīte” radošie darbi

23.septembrī rudens izstādē “Rudens brīnumi” grupas “Saulīte” bērni ar vecākiem ņēma aktīvu dalību. Darbiņi bija veidoti no dārzeņiem un dabas materiāliem. Liels prieks par vecāku atsaucību, sadarbību ar bērniem, radošumu. Ar radošumu priecēja “Reiz pasakā” Damiāns Auzāns ar ģimeni, “Ezis” Rainers Plakošs ar ģimeni, “Rudens Vinnijs Pūks” Roberts Mareckis ar ģimeni, “Kaktuss zied” Emīlija Zubkova ar ģimeni, “Kartupeli, kur ir tavi brāļi” Veronika Viļuma ar ģimeni, “Sēņu karaliene” Nikola Smirnova ar ģimeni, “Bruņurupucis dodas ciemos” Agnija Garanča ar ģimeni, “Jautrie tārpiņi” Jāzeps Kadakovskis ar ģimeni.

 

Grupas “Mārīte” radošie darbi

Rudu, rudu rudenīti,

Daudz tu mums dāvināji:

Bietes, kāļus, burkāniņus,

Kartupeļus, sīpolīšus.

 

Lai iepriecinātu citus un piedalītos radošo darbu izstādē “Rudens brīnumi”, grupas “Mārīte”   audzēkņi kopā ar vecākiem no dažādiem dabas materiāliem gatavoja rudenīgi brīnumainus darbiņus. Ķirbji, āboli, kabači, tomāti, kartupeļi, tika pārvērsti par jautriem dzīvnieciņiem.

Mēs pateicamies vecākiem un bērniem par aktīvu piedalīšanos, radošu pieeju, bagāto fantāziju un izdomas iespēju, izveidojot visdažādākās kompozīcijas.

Grupas “Lācēni” radošie darbi

Tuvojoties Miķeļdienai, vecāki tika aicināti iesaistīties izstādes ,,Rudens brīnumi” tapšanā. Tika pagatavotas kompozīcijas no dabas veltēm, augļiem un dārzeņiem.
Liels paldies par piedalīšanos grupas ,,Lācēni” vecākiem – Kļaviņu, Tereskinu, Stirānu, Kolotuhinu, Smeiļu un Ignatjevu ğimenēm.

Grupas “Pasaka” radošie darbi

Grupas “Pasaka” vecāki ar bērniem piedalījās un radoši izpaudās rudens izstādē “Rudens brīnumi” . Kņazevu ģimene izveidoja burvju mājiņu no žagariem un Ragozinu ģimene izveidoja brīnumainu vali no ķirbja. Paldies ģimenēm par oriģināliem darbiem.

 

 

Skip to content